Werkgever


Extensief Uitzendbureau B.V. is een ervaren, dynamische en gedreven organisatie die zich bezig houdt met het uitzenden van personeel in alle branches van het bedrijfsleven. Om dit te kunnen realiseren richten wij ons voornamelijk op de belangen van de werknemers en opdrachtgevers, hierbij wordt de veiligheid vooropgesteld. Het geen bijdraagt aan een gezonde samenwerkingsverband tussen werkgever en werknemer.

Extensief Uitzendbureau B.V. beschikt over gediplomeerde werknemers die veel ervaring hebben. Deze ervaren werknemers zijn het gezicht van ons bedrijf en dragen enorm bij ons succes. Daarnaast beschikt Extensief Uitzendbureau B.V. ook over een groot aantal werkzoekenden in haar database die uw team kunnen versterken. Hierbij kunnen wij u helpen met het zoeken naar de juiste werknemers.

Extensief Uitzendbureau B.V. beschikt over de volgende certificaten:

• Gecertificeerd volgens de Stichting Normering Arbeid: NEN 4400-1
• Gecertificeerd volgens de nieuwste VCU versie
• Geregistreerd bij de VRO

Wanneer u bepaalde eisen heeft, willen wij dit samen met u bespreken en nemen deze mee tijdens de selectie.
Dankzij onze grote database, zullen wij samen op korte termijn een passend werknemer voor uw bedrijf vinden. Wij zien er dan ook naar uit om u als partner te mogen begroeten.

Bent u geïnteresseerd in ervaren personeel maar heeft u niet de benodigde tijd voor selectieprocedure? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of bel naar 010-4371010 zodat we voor u de mogelijkheden kunnen bespreken.

Schrijf je in

    Extensief Uitzendbureau